Lente!

Zo fijn als het eindelijk lente is! Onze tuin staat nu al prachtig in bloei; de blauwe regen is al helemaal uitgekomen, de Kamperfoelie tiert weelderig en de rozen zitten al dik in de knop en komen langzaam tot bloei. Ook al schijnt er vandaag geen zonnetje, ik kan het niet laten om toch even de tuin in de gaan en al dit moois vast te leggen. Ik ben altijd zo druk met fotograferen voor anderen dat ik vaak vergeet foto’s te maken van de mooie dingen in mijn eigen leven.

Japie de poes is sinds enkele weken de hele dag in de tuin te vinden. Hij vindt het warm genoeg om urenlang in het gras te rollen, achter vliegjes aan te jagen of zijn neus in een prikkerige distel te steken. Wij hebben een wat we zelf noemen ” een wilde tuin”. Er groeit van alles door elkaar. Grote groene beplanting naast kleurrijke bloemen, strakke moderne rietbossen naast een klassieke Rododendron. Een wilde tuin is prachtig om te fotograferen omdat er iedere keer weer iets nieuws valt te ontdekken.

 

bibifotografie-lente-1-web bibifotografie_lente_2_web bibifotografie_lente_3_web bibifotografie_lente_4_web bibifotografie_lente_5_web