Handgemaakte albumhoezen door Soft and Silly

Vanaf heden lever ik bij al mijn trouwpakketten het trouwalbum in een prachtige handgemaakte hoes. De hoes is bedacht en gemaakt door Esther van Soft and Silly.  Het biedt het trouwalbum genoeg bescherming bij het opbergen en is helemaal gepersonaliseerd in de kleuren passend bij jullie trouwalbum.

De hoes is gemaakt van zacht wolvilt en afgewerkt met een met de hand gestikte rand in contrastkleur. Op de voorzijde van de hoes bevindt zich een lief uitgestansd hartje gemaakt van Alcantara. Esther maakt de hoezen allemaal zelf in haar thuisatelier en ik mocht erbij zijn toen zij haar eerste hoes maakte!

SoftandSilly_01

SoftandSilly_02

SoftandSilly_03

SoftandSilly_04

SoftandSilly_06

SoftandSilly_05

SoftandSilly_09

SoftandSilly_10

SoftandSilly_11

SoftandSilly_13

SoftandSilly_12

Wie is Esther eigenlijk? Esther is naast dat ze voor mij de trouwalbumhoezen maakt ook nog eens mijn assistente. Ze ondersteunt me bij allerlei opdrachten, helpt met de belichting en denkt met mij mee over nieuwe plannen en ideeën.
Misschien kan ik haar het beste omschrijven in wat kernwoorden:
” Kattenfreak”, ” eigengereid”, ” ruige gitaren”, “natuur liefhebber”, “creatief”, ” getrouwd met Thijs”, ” Twentse”, ” gek op mierzoete snoepjes”, “bloemiste”.

 

SoftandSilly_07

SoftandSilly_08

Haar bijdrage aan het trouwalbum door middel van haar schitterende hoezen zijn een absolute aanvulling op mijn trouwpakket. Ik ben er trots op dat ik een persoonlijk, handgemaakt en prachtig product kan leveren!

p.s. Esther maakt niet alleen hoezen. De vrolijke gekke poppetjes die je op de foto ziet zijn o.a. een van haar producten die zij verkoopt op haar website: www.softandsilly.nl .
Ze maakt niet alleen knuffels, maar ook hele mooie gehaakte sjaals, dekens etc. Neem eens een kijkje op haar website om te zien wat een leuke dingen ze maakt!