Trouwfotografie Laura en Johnny op Landgoed Lemferdinge

Landgoed Lemferdinge in Paterswolde. Dat is de prachtige locatie waar Johnny en Laura trouwen. Thuis in Dronten begon de dag waar ik het aankleden van zowel bruid als bruidegom heb kunnen fotograferen. Ze moesten elkaar wel een beetje ontlopen in huis om elkaar nog niet te kunnen zien! Een aantal daggasten had zich bij hen thuis verzameld om de eerste “ontmoeting” bij te kunnen wonen. In de tuin onder een prieeltje zagen zij elkaar voor het eerst in hun mooie bruidskleding.

Hierna reden we met zijn allen richting Eelde. Johnny en Laura zijn beiden piloot en zij hebben elkaar ontmoet op Eelde waar zij de opleiding tot piloot hebben gevolgd. Er stond ze een verrassing te wachten. De familie had een prachtige trouwauto voor ze geregeld. Een echte Plymouth uit WOII. In deze statige bolide reden zij naar Paterswolde waar de ceremonie, het diner en een spetterend feest plaatsvond!

Het weer zat zoals gewoonlijk mee, iedereen heeft heerlijk buiten op het terras kunnen zitten genieten van de zon en de late middagzon leverde ook fijne plaatjes op van dit klassieke bruidspaar!

” Laura en Johnny, wat was het een mooie dag. Ik vond het fijn om jullie dag vast te leggen. Jullie hebben een trouwdag gehad om nog lang over na te praten en ik wens jullie dan ook veel geluk samen toe!

-x- Brigitte” 

trouwfotografie_lauraJohnny_1

trouwfotografie_lauraJohnny_2

trouwfotografie_lauraJohnny_3

trouwfotografie_lauraJohnny_4

trouwfotografie_lauraJohnny_5

trouwfotografie_lauraJohnny_6

trouwfotografie_lauraJohnny_7

trouwfotografie_lauraJohnny_8

trouwfotografie_lauraJohnny_9

trouwfotografie_lauraJohnny_11

trouwfotografie_lauraJohnny_10

trouwfotografie_lauraJohnny_12

trouwfotografie_lauraJohnny_13

trouwfotografie_lauraJohnny_14

trouwfotografie_lauraJohnny_15

trouwfotografie_lauraJohnny_16

trouwfotografie_lauraJohnny_17

trouwfotografie_lauraJohnny_18

trouwfotografie_lauraJohnny_19

trouwfotografie_lauraJohnny_20