Trouwfotografie Nancy & Jordy in Diemen en Zwolle

15 augustus was de grote dag voor Nancy en Jordy uit Diemen. Ze zijn al enige tijd samen en hebben twee prachtige kinderen. In hun eigen huis was Nancy al druk in de weer met haar en make-up. Daar begon mijn dag. Nancy had zes bruidsmeiden en de jurken hingen thuis op zolder. Prachtig gezicht die roze jurken. De bruidsmeiden waren allemaal ook bij Nancy thuis. Een drukke maar gezellige boel. Nancy werd door haar moeder in haar trouwjurk geholpen. Een mooie klassieke jurk met veel kant. Het stond haar prachtig. Nancy had veel aandacht besteed aan allerlei details. Mooie gepersonaliseerde kaartjes voor de bruidsmeiden, paarse accessoires, kleine cadeauzakjes met onder andere zakboekjes;) Het paarse kleurthema kwam duidelijk in alles terug.

Jordy was ondertussen verderop in de straat bij een familielid om zich om te kleden samen met hun zoontje. De spanning voor de dag was al een beetje voelbaar…

Ze zijn getrouwd in een klein kerkje in Diemen: De Hoop. Prachtige inrichting, licht en heel intiem. De zon scheen volop bij de aankomst van Nancy en jordy bij de kerk. Eenmaal binnen viel de regen met bakken uit de lucht, maar iedereen zat al droog binnen! Na de ceremonie werd er getoast en gefeliciteerd in de kerk.  Alle daggasten kregen daarna een schattig lunchpakketje mee voor hun reis naar Duiven, waar de rest van de dag werd gevierd in een prachtig hotel: Van der Valk Duiven. Nancy en Jordy hadden hier een mooie suite gehuurd waar we uiteraard wat foto’s hebben genomen. Een heerlijk diner voor alle gasten en daarna een knalfeest in de bar van het hotel! Met recht een knalfeest, de dansvloer is denk ik geen minuut leeg geweest. Achteraf heb ik van het bruidspaar begrepen dat het feest “iets ” langer door is gegaan dan gepland….tot diep in de ochtend!

Voor ik het wist was de dag al weer voorbij, er is gelachen, gehuild, maar alles vooral met lieve mensen en een hele ontspannen sfeer!

” Nancy en Jordy, jullie zijn een mooi stel samen. Ik wens jullie heel veel liefde toe met jullie prachtige gezin!, Brigitte”

 

Trouwfotografie_nancyenjordy_diemen_01

Trouwfotografie_nancyenjordy_diemen_02

Trouwfotografie_nancyenjordy_diemen_03 Trouwfotografie_nancyenjordy_diemen_04

Trouwfotografie_nancyenjordy_diemen_05

Trouwfotografie_nancyenjordy_diemen_07

Trouwfotografie_nancyenjordy_diemen_06

Trouwfotografie_nancyenjordy_diemen_08

Trouwfotografie_nancyenjordy_diemen_09

Trouwfotografie_nancyenjordy_diemen_10

Trouwfotografie_nancyenjordy_diemen_12

Trouwfotografie_nancyenjordy_diemen_13

Trouwfotografie_nancyenjordy_diemen_14

Trouwfotografie_nancyenjordy_diemen_15

Trouwfotografie_nancyenjordy_diemen_20

Trouwfotografie_nancyenjordy_diemen_21

Trouwfotografie_nancyenjordy_diemen_19

Trouwfotografie_nancyenjordy_diemen_17

Trouwfotografie_nancyenjordy_diemen_18