Zwangerschapsshoot in het park

Minske en Daniel verwachten hun eerste kindje. Nog zes weken wachten, dan kunnen zij de kleine in hun armen sluiten. Niet alleen voor hen spannend, ook voor mij. Minske is namelijk het zusje van mijn man, Jack krijgt er dus een neefje of nichtje bij!

Op deze prachtige winterdag zijn we het Kromslootpark in Almere in gegaan om hier wat ongedwongen foto’s van ze te maken. Niet alleen Minske ging op de foto, ook Daniel natuurlijk als aanstaande papa. Bekijk hier wat foto’s uit deze lieve serie!

 

Zwangerschap_MinskeDaan_04

Zwangerschapsshoot_MinskeDaan_05

Zwangerschap_MinskeDaan_76

Zwangerschap_MinskeDaan_70

Zwangerschap_MinskeDaan_48

Zwangerschap_MinskeDaan_15

Zwangerschap_MinskeDaan_25

Zwangerschap_MinskeDaan_30

Zwangerschap_MinskeDaan_35

Zwangerschap_MinskeDaan_46

Zwangerschap_MinskeDaan_52

Zwangerschap_MinskeDaan_61

Zwangerschap_MinskeDaan_65