Trouwfotografie Sabrina en Michael in Holten

15 mei was een stralende dag. Sabrina en Michael uit Lelystad hebben gekozen om te trouwen in het prachtige Holten. De dag begon in hun eigen huis waar Sabrina zich klaarmaakte voor de dag. Michael was in het huis van een vriend, iets verderop. Het aankleden verliep rustig en zonder stress. De kinderen van het bruidspaar zagen er ook prachtig uit in bijpassende jurk en mooie stoere jongensoutfits.
Familie en vrienden verzamelen zich bij het huis om de eerste ontmoeting van Sabrina en Michael bij te wonen. Michael heeft voor deze dag een prachtige Mercedes AMG weten te regelen en met brullende motor komt hij aangereden om zijn aanstaande te kunnen bewonderen. Sabrina heeft een schitterende trouwjurk in vintage-stijl aan die heel mooi bij haar staat. Michael is duidelijk onder de indruk van zijn prachtige bruid. Het hele gezelschap vertrekt naar Holten waar zij op de mooie locatie Hoog Holten aan de ceremonie zullen beginnen. De ceremonie is lief en persoonlijk. Er wordt op een bijzondere manier stil gestaan bij de mensen die helaas niet meer onder hen zijn door het vrij laten van vlinders. Na de ceremonie is het tijd om te toasten, te eten en te genieten. De zon scheen heerlijk, de mensen waren lief en gezellig. Ik vond het een heerlijke dag!

” Lieve Sabrina en Michael, jullie zijn een prachtig bruidspaar. De relaxte sfeer van de dag zullen jullie ongetwijfeld voortzetten in jullie huwelijk. Geniet van elkaar en jullie mooie kinderen! Liefs, Brigitte”

 

Bekijk hier wat sfeerbeelden van hun dag:trouwfotografie_estherMichael_Holten_01 trouwfotografie_estherMichael_Holten_02 trouwfotografie_estherMichael_Holten_03 trouwfotografie_estherMichael_Holten_04 trouwfotografie_estherMichael_Holten_05 trouwfotografie_estherMichael_Holten_06 trouwfotografie_estherMichael_Holten_07 trouwfotografie_estherMichael_Holten_08 trouwfotografie_estherMichael_Holten_09 trouwfotografie_estherMichael_Holten_10 trouwfotografie_estherMichael_Holten_11 trouwfotografie_estherMichael_Holten_12 trouwfotografie_estherMichael_Holten_13 trouwfotografie_estherMichael_Holten_14 trouwfotografie_estherMichael_Holten_15 trouwfotografie_estherMichael_Holten_16 trouwfotografie_estherMichael_Holten_17 trouwfotografie_estherMichael_Holten_18 trouwfotografie_estherMichael_Holten_19 trouwfotografie_estherMichael_Holten_20 trouwfotografie_estherMichael_Holten_21 trouwfotografie_estherMichael_Holten_22 trouwfotografie_estherMichael_Holten_23 trouwfotografie_estherMichael_Holten_24 trouwfotografie_estherMichael_Holten_25 trouwfotografie_estherMichael_Holten_26 trouwfotografie_estherMichael_Holten_27 trouwfotografie_estherMichael_Holten_28 trouwfotografie_estherMichael_Holten_29 trouwfotografie_estherMichael_Holten_30 trouwfotografie_estherMichael_Holten_31 trouwfotografie_estherMichael_Holten_32 trouwfotografie_estherMichael_Holten_33 trouwfotografie_estherMichael_Holten_34 trouwfotografie_estherMichael_Holten_35 trouwfotografie_estherMichael_Holten_36 trouwfotografie_estherMichael_Holten_37 trouwfotografie_estherMichael_Holten_38