Trouwfotografie Tamara en Merijn in Castricum

Vorige maand was de trouwdag van Tamara en Merijn. In het prachtige Castricum hadden zij Hotel Het Oude Raadhuis tot hun beschikking. Een schitterend historisch pand met grote imposante trappen en toch een gemoedelijke sfeer. Beide hadden een eigen kamer om zich om te kleden…dat was heel spannend voor hen, wetend dat aan de andere kant van de gang de ander net zo zenuwachtig was als hij/zij. De eerste ontmoeting vond plaats op de mooie trappen van het hotel. Ouders en zus waren getuigen van dit mooie moment. Een fotoreportage in de omgeving van Castricum volgde waar we onder andere dit prachtige plaatje hebben geschoten:

 

Trouwfotografie_castricum_tamara_merijn_19

 

De ceremonie vond ook plaats in het hotel. De kleine sfeervolle ruimte bood nog maar net genoeg plaats voor alle genodigden. Na de ceremonie een receptie met taart, champagne en lieve gasten. Als afsluiter van de dag ging het bruidspaar in Club Zomers aan het strand dineren met een select gezelschap en vervolgens een groot feest voor veel gasten!

Het was een heerlijke en intieme bruiloft. Ik heb er van genoten!

 

Wil je meer van deze heerlijke bruiloft zien? Klik dan hier!

 

” Lieve Tamara en Merijn….ik wens jullie al het moois toe. Jullie zijn een prachtig stel samen. Deze dag was om door een ringetje te halen! Geniet van elkaar en van het leven….liefs Brigitte”

 

Trouwlocatie: Het Oude Raadhuis Castricum
DJ: Skyfly
D
iner/Feestlocatie: Strandpaviljoen Zoomers