Zakelijk portret

Sonja is arbeidsjurist en is recentelijk haar eigen dienstverlenende onderneming op het gebied van arbeidsrecht begonnen. Een van haar speerpunten is laagdrempelige dienstverlening. Voor haar website en media-uitingen vroeg ze mij portretfoto’s van haar te maken. Niet te zakelijk maar ook niet te casual. Naast studioportretten hebben we in de Nieuwe Bibliotheek in Almere  een korte fotosessie gehouden. Sonja werkt zelf regelmatig vanuit deze bibliotheek, de locatie paste perfect bij haar.

 

Wil je ook een zakelijk portret in een andere omgeving dan een fotostudio? Neem dan contact met mij op voor meer informatie!
Wil je meer weten over Sonja en haar diensten? Neem een kijkje op haar website voor meer informatie.

 

Zakelijk-portret_almere_ARVisie_07

Zakelijk-portret_almere_ARVisie_06

Zakelijk-portret_almere_ARVisie_05

Zakelijk-portret_almere_ARVisie_03

Zakelijk-portret_almere_ARVisie_02

Zakelijk-portret_almere_ARVisie_01