Moeder/dochter portret

De band tussen een moeder en haar kind is prachtig. Hoe mooi is het om een portret te hebben van jou en jouw kind?
Afgelopen week maakte ik in mijn thuisstudio zo’n fijn portret van Sabrina en haar dochter Iris. Iris is model en al aardig gewend aan de camera. Sabrina niet. Voor het eerst ging zij samen haar dochter op de foto. Een beetje zenuwachtig was zij wel…wat nou als het geforceerd voelde? Alles ging heel natuurlijk en ongedwongen. Ik hou niet van over-geposeerde foto’s en ik liet Sabrina en Iris samen zitten en gaf slecht af en toe wat aanwijzingen. Het resultaat mag er zijn.
Een mooie naturel portretserie waarin ik vind dat je heel goed kunt zien dat ze moeder en dochter zijn. Hun kleding hebben we van te voren op elkaar afgestemd. Lichte pastelkleuren vind ik altijd erg mooi passen bij vrouwen en kinderen.

Wil jij ook zo’n mooi portret hebben van jouw en jouw kind, of wil je graag een portretserie van jou alleen? Bekijk hier de mogelijkheden!

 

Untitled-2

Untitled-1

Untitled-3

 

“Iris wilde het zo lang al zo graag. Een fotoshoot met z’n tweetjes. En nu is zij de expert hierin ik nagenoeg onervaren, maar daar gingen we. Ik met een beetje buikpijn en zij huppelend. Eenmaal binnen voelde ik mij gelijk op mijn gemak en ik kreeg tips en duidelijke aanwijzingen hoe we moesten zitten en wat we aan moesten. Dat gaf mij een geruststellend gevoel en gaf vertrouwen. Je merkt dat Brigitte weet wat zij doet en daar is het resultaat ook zeker naar. Ik kan het iedere moeder en dochter aanraden. Zo een leuke herinnering voor later.
Dank je wel Brigitte!”

Sabrina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.