Portretfotografie | Glamourportret

Afgelopen woensdag was het dan zo ver! De winnares van het glamourportret kwam in de studio om zich door mij te laten fotograferen. Samen met visagiste Maaike Buurman is Petra Brocken prachtig geportretteerd.

Petra had een moeilijk jaar achter de rug en hoe kun je 2016 beter beginnen dan prachtige foto’s van jezelf te hebben?  In twee verschillende outfits en make-up stijlen hebben we de mooiste kanten van Petra laten zien. Ik vind dat ze het geweldig heeft gedaan. Een schitterende vrouw, die zelfverzekerdheid uitstraalt maar ook een hele lieve en gevoelige kant. Ik weet zeker dat zij nog lang plezier heeft van de foto’s!

portret_vrouw_glamour_05blog

portret_vrouw_glamour_04blog

portret_vrouw_glamour_02blog

portret_vrouw_glamour_03blog

portret_vrouw_glamour_07blog

portret_vrouw_glamour_08blog

portret_vrouw_glamour_06blog

Visagie: Maaike Buurman