Portretfotografie | Werken met daglicht

Arieke is een van de winnaressen van mijn portretshoot-actie. Zij stuurde het bericht dat ze graag kans wilde maken op de portretshoot omdat ze behoorlijk wat kilo’s was afgevallen en ze graag mooi op de foto wilde.
Afgelopen zaterdag kwam ze mijn studio binnen en voor we aan de slag gingen hebben we gepraat over de foto’s en wat ze graag terug wilde zien. Arieke heeft een aantal jaren geleden een zware periode meegemaakt. Een periode waarin ze wat minder aandacht voor zichzelf had en de kilo’s er langzaam ongemerkt aankwamen. Op een bepaald moment heeft ze een streep onder deze periode gezet en volledig op eigen kracht heeft ze zich teruggeknokt naar een prachtig gewicht dat mooi bij haar past.
Ik was best onder de indruk van haar verhaal. Ik ken niet veel mensen die zo rigoureus hun leven omgooien en zo bewust aan een doel werken…Arieke deed dit wel!

Ik ben trots op Arieke dat ze mij het vertrouwen heeft gegeven er een mooie serie van te maken. Ze staat er prachtig op: vrouwelijk, zacht maar ook krachtig!

” Arieke, je mag je zelf een voorbeeld noemen voor veel vrouwen die even zichzelf verloren zijn…jij laat zien dat je de kracht weer kunt vinden om jezelf te herpakken en terug te komen als een mooiere versie van jezelf!” 

portreftfotograaf_almere_daglicht_05

portreftfotograaf_almere_daglicht_01

portreftfotograaf_almere_daglicht_02

portreftfotograaf_almere_daglicht_04

portreftfotograaf_almere_daglicht_03