Trouwfotografie Kalkovens Huizen| Ilse en Tom

28 graden…de heetste dag in mei…oh wat fijn als je dan een bruiloft mag fotograferen. Ilse en Tom starten hun dag beiden in hun ouderlijk huis in Almere.
Ilse is ongeduldig en is al bezig met haar jurk aan te trekken als ik binnenkom. Toch stiekem een beetje zenuwachtig! Tom komt haar ophalen in een mooie klassieke trouwauto en nadat zij elkaar voor het eerst zien in hun trouwkleding gaan we op weg naar de Kalkovens, Nautisch kwartier in Huizen om trouwfoto’s te maken.

Autopech

Onderweg valt mijn auto stil op de snelweg. Oeps! Gelukkig reageert mijn assistente Esther heel kordaat, duwt mij uit de auto en ik spring snel in de trouwauto van Ilse en Tom die al gestopt waren op de vluchtstrook. Eenmaal in Huizen aangekomen heeft Esther de auto weer aan de praat gekregen en ook zij is gearriveerd op de locatie voor de trouwfoto’s!

Het Nautisch kwartier is een gave plek voor trouwfoto’s. Gekleurde huizen met houten muren, trappetjes, leuke steegjes… Vervolgens rijden we naar de hei om de fotoreportage verder af te maken.

Het is erg warm op de hei, toch kunnen we wat schaduwplekjes vinden waar we prachtige shots kunnen maken.

Prachtige en liefdevolle ceremonie

Bij de Kalkovens in Huizen staan alle vrienden en familie van Ilse en Tom op het bruidspaar te wachten. De ceremonie vindt plaats onder de grote treurwilg op een grasveldje..een lekker windje waait en het levert mooie beelden op. Ik vind het altijd super ontroerend als papa’s en mama’s een traantje wegpinken. Soms heb ik er zelf moeite mee om professioneel te blijven en mijn werk te doen, zo ontroert het mij dan. De liefdevolle en warme ceremonie eindigt met een speciaal moment voor het gezin van Ilse. Zij laten symbolisch een ballon op met z’n allen ter nagedachtenis aan de overleden zus van Ilse. Heel mooi…

Er volgt taart, een heerlijk diner en de avond wordt afgesloten met een spetterend feest. Na tien uur aanwezigheid zit het er voor  mij en esther weer op. De dag is voorbij gevlogen. Wat een lieve en warme mensen allemaal….

” Ilse en Tom, jullie trouwdag was er een om nooit te vergeten. Alles zat mee, alles viel op zijn plek. Ik bedank jullie voor het vertrouwen in mij als fotograaf. Ik wens jullie alle liefde van de wereld toe! Grz, Bieb”

Ilse_tom_thuis__10

Ilse_tom_thuis__22

Ilse_tom_thuis__18

Ilse_tom_thuis__30

Ilse_tom_thuis__40

Ilse_tom_thuis__58

Ilse_tom_thuis__66

Ilse_tom_thuis__69

Ilse_tom_thuis__75

Ilse_tom_shoot__2

Ilse_tom_shoot__14

Ilse_tom_shoot__18

Ilse_tom_shoot__20

Ilse_tom_shoot__31

duo-foto-template

Ilse_tom_shoot_50__14

Ilse_tom_shoot_50__17

Ilse_tom_ceremonie__3

Ilse_tom_ceremonie__8

Ilse_tom_ceremonie__73

Ilse_tom_ceremonie__50

Ilse_tom_ceremonie__72

Ilse_tom_taart__24

Ilse_tom_feest__7

Leveranciers van dit huwelijk:

Trouwjurk: Esthers Bruidshop Almere
Trouwpak: Roka
Trouwauto: Hans Classic Cars
Bruidsboeket: Jennifers Bloemen Almere
Bruidstaart: Robin Kruikemeier
Visagie Ilse: Beauty Studio Sylvia
Trouwringen: Lucardie
Trouwlocatie: De Kalkovens Huizen