Een trouwdag met een belangrijke rol voor de kinderen.

Loraine en Casper trouwden afgelopen september in het Eksternest in Almere. Zij vonden het belangrijk een dag te hebben waar hun twee kinderen ook een belangrijke rol speelden. Mooie gedachte…de dag was heerlijk ongedwongen en voor de kids een waar feestje!

Hun oudste zoon heeft voor een aantal gave foto’s gezorgd. Op een of andere manier zorgde hij voor toffe en hilarische momenten die ik gewoon moest vast leggen! Zijn entree met zijn mama bij het Eksternest waar papa hen op stond te wachten was wel de kers op de taart…zijn broek zakte af midden op het pad en hij was even helemaal van slag….zo lief:)

” Loraine & Casper, ik heb genoten van jullie trouwdag en jullie mooie gezin. Geniet van elkaar en van het leven. We zien elkaar vast nog wel eens! Greetz, Brigitte”

 

loraine_casper_thuis_44b

loraine_casper_thuis_45b

loraine_casper_diner_49

loraine_casper_ceremonie_9b

loraine_casper_diner_1

loraine_casper_diner_47

duo-foto-template

loraine_casper_diner_10

loraine_casper_receptie_68

loraine_casper_receptie_45

loraine_casper_receptie_56b

loraine_casper_diner_41b