Groepsfoto’s wel of niet maken?

Veel bruidsparen kijken mij een beetje vreemd aan als ik ze vraag wanneer er een momentje is voor groepsfoto’s….” Groepsfoto’s??? Bleehhh zo truttig..”, zeggen ze dan. En ja, ze hebben gelijk…..groepsfoto’s op de manier zoals dat vroeger ging…heel truttig. Saai ook voor de gasten. Allemaal op een rijtje staan en knallen maar. Nee, dat is niet hoe ik groepsfoto’s graag maak.

Natuurlijk zet ook ik iedereen netjes op een rijtje ( alle vriendinnen van de bruid, bruidspaar met ouders, bruidspaar met opa en oma etc..) maar ik kies uiteindelijke toch vaak voor de gekke foto’s die ik tussendoor schiet. Op de momenten dat niemand let op mij en allemaal lekker zichzelf is…dat zijn de momenten waarop ik de mooiste foto’s kan maken.

Het kiezen van een gekke locatie of vreemde setting is natuurlijk aan te raden als je geen standaard groepsfoto’s wil. Ik adviseer mijn bruidsparen meestal een foto te maken van de totale groep daggasten en alle andere combinaties gewoon lekker tussendoor te doen. Ongedwongen en vooral niet heel veel groepsfoto’s achter elkaar!

Al jullie gasten hebben zich speciaal voor jullie dag mooi aangekleed. Op deze dag zie je mannen in pak die je normaal alleen in spijkerbroek ziet:) Leg het vast! Maak gebruik van de fotograaf die erbij is!

 

trouwfotografie_dronten_adindabas_22

loraine_casper_receptie_68

carlamartijn_groep__72

trouwfotografie_almere_timElsbeth_24

trouwfotografie_almere_timElsbeth_25

trouwen18

Trouwfotografie _veenendaal_31

trouwfotografie_maartjeyouri_nederhorstdenberg_28

Trouwfotografie_castricum_tamara_merijn_52

trouwfotografie_dronten_Kampen_21

cover-2

trouwfotografie_huizen_rianneArjan_kalkovens_24

trouwfotografie_huizen_rianneArjan_kalkovens_25