Trouwdag Ans en Ron – Kortenhoef

12 mei 2017. Heel de week was er wat regen voorspeld voor deze dag..zouden we het droog houden?

In het najaar van 2016 heb ik met Ans en Ron al een pre-weddingshoot gehouden om elkaar wat beter te leren kennen. Ze waren op hun trouwdag dus al niet echte onbekenden meer. Esther en ik begonnen de dag bij het huis van Ans en Ron zelf waar Ron zich heel relaxed aan het omkleden was. Ans was in haar ouderlijk huis in Ankeveen waar zij elkaar later voor het eerst zagen.

Samen met de bruidsmeisjes zijn we eerst naar een tuincentrum in de buurt gegaan omdat het toch wel even wat regende.  We hebben wat portretten gemaakt en zijn vervolgens naar het landgoed van Natuurmonumenten geweest in Hilversum om hier verder foto’s te maken. Het bleef steeds wat druppen maar ondanks dat is het resultaat heel lief:)

In de St. Martinus-kerk in Ankeveen hadden zij een hele mooie dienst en hebben zij elkaar het ja-woord gegeven.

Restaurant Robert in Hilversum was de eindstop van de dag waar zij heerlijk hebben gedineerd met familie en vrienden. De zon brak door en iedereen heeft eigenlijk de rest van de dag genoten van een zonnig terras.

De beide ouders van Ans en Ron en de zus van Ans hebben een hele persoonlijke speech gehouden voor Ans en Ron. Even afgezonderd van de rest van de gasten in het bos hebben zij verteld wat zij Ron en Ans wensen in de toekomst. Het was een emotioneel moment op de dag. Het blijft als fotograaf zijnde altijd heel bijzonder als je daar zomaar even bij mag staan!

” Ans & Ron, wat een mooie dag. Er is veel gelachen maar er zijn ook wel wat traantjes gevallen…Alles was top geregeld. Ik wens jullie een fantastisch huwelijk toe!, Liefs Brigitte “

 

De volgende leveranciers hebben een bijdrage geleverd aan dit huwelijk:

Trouwjurk: Bruidsoutlet.nl in Leiden
Trouwpak: Suitsupply
Trouwauto: Peugeot Nefkens
Trouwboeket: Zus van de bruid
Visagie bruid: Bruid zelf
Trouwringen: Le Mariage trouwringen in Haarlem
Haar bruid: Arti Hair in Huizen