Finse liefde | Trouwfotografie Lelystad

Heidi komt uit Finland, Jan -Paul uit Lelystad….zo ver van elkaar vandaan en elkaar toch gevonden! Ik ben dol op huwelijken tussen twee mensen met een achtergrond en geschiedenis die kilometers ver uit elkaar liggen! Heidi & JP zijn zoals dat wel eens wordt gezegd ” a perfect match”.

Lelystad is the place to be…echt wel! Het prachtige natuurpark in Lelystad was het decor voor de trouwshoot, mooie bomen, grote groene velden en prachtig licht! Een hele intieme en persoonlijke kerkdienst volgende en de dag is afgesloten met een dansfeest met DJ!

 

 

De leveranciers van dit huwelijk:

Trouwjurk: ChiChi London
Trouwpak: ITailor
Trouwauto: Keveravontuur.nl
Trouwboeket: Partybubble Finland
Taart: Bakkerij van de Meer Amersfoort
Visagie bruid: Blushing Bride & Alice Kapitein Hairstyling
Trouwringen: Malmin Korupaja Finland
Locatie Feest: Party Factory Lelystad