Ervaringen bruidsparen

Wat vinden andere bruidsparen van BiBiFotografie?

Als je op zoek gaat naar een trouwfotograaf ben je natuurlijk benieuwd wat andere bruidsparen vinden van de fotograaf. Is de fotograaf erg aanwezig? Is hij of zij wel aardig voor de gasten? Zijn de foto’s echt zoals in het portfolio te zien zijn? Allemaal vragen die het beste beantwoord kunnen worden door de bruidsparen zelf.
Ik hecht veel waarde aan de mening van mijn gefotografeerde bruidsparen. Zij zijn tenslotte mijn beste reclame!

De meeste ervaringen van bruidsparen met Bibifotografie kun je vinden op Nederlands grootste Wedding-site. ” The Perfect Wedding.”
Bekijk ze hier:

Bibifotografie

 


kirstenwolter kleine column

marianneremon kleine column

estherrob kleine column

” We zijn erg blij met onze keuze!
Brigitte heeft¬†supermooie foto’s gemaakt van onze dag. We voelden ons erg op ons gemak bij haar. De ochtend na de bruiloft kregen we al een sneak preview en direct na onze honeymoon het prachtige album klaar, die ook nog in een handgemaakte hoes zit.

Al met al een superervaring!”

Kirsten & Wolter


” Het eerste kennismakingsgesprek was gelijk erg fijn, voelde goed. We zijn erg blij met onze keuze voor Bibifotografie. Op de dag zelf hebben we een erg ontspannen shoot gehad en tijdens de ceremonie en de kerkdienst hebben wij niet doorgehad dat Brigitte aanwezig was, maar de foto’s zeiden anders! Wat een mooi eindresultaat hebben we in handen gekregen met het fotoboek. We zijn er erg blij mee en laten het vol trots aan iedereen zien!
Al met al, wij zullen het iedereen aanraden om te kiezen voor Bibifotografie voor op een trouwdag!”

Marianne & Remon


“We hebben een hele relaxte dag beleefd waarbij wij ons geen moment zorgen hebben gemaakt over de foto’s.
We voelden ons compleet op ons gemak tijdens de shoot en de rest van de dag is ze als een vlieg op de muur aanwezig geweest.
Wij waren erg tevreden met het resultaat!”

Rob & Estherjudithmartijn kleine column

michaelsabrine kleine column


“Zeer professionele maar toch ook persoonlijke aanpak van deze vrolijke vrouw. Attent (op tijd aanwezig, netjes gekleed, niet op de voorgrond, sociaal) en iemand die veel liefde in haar werk stopt. Ondanks dat het de hele dag erg bewolkt was (met mist) zijn de foto’s bijzonder mooi geworden. Originele invalshoeken met hier en daar een grappige foto tussendoor. Het album is een mooi extra’tje, zeer mooi afgemaakt (hoes) met Brigitte haar eigen smaak. Niets dan lof voor haar en de assistente, zeker aan te raden dus”
Martijn & Judith

” Wij zijn zeer tevreden met de werkzaamheden van Brigitte. Het contact vooraf, op “de dag” en daarna liep erg fijn. Door Brigitte maakt wij ons geen enkele zorgen over hoe de dag vastgelegd zou worden. Achteraf zien we nu veel mooie momenten die we anders nooit meer voor ons hadden kunnen halen. Brigitte heeft hier echt oog voor. Het resultaat is dan ook Fantastisch!”
Michael & Sabrina