Trouwalbum

De hoogtepunten van jullie trouwdag in een tijdloos en prachtig trouwalbum!

Bij alle trouwpakketten krijgen jullie een prachtig trouwalbum van 15 x 15 cm met een linnen kaft. In dit album laat ik de mooiste, liefste en tofste momenten zien in chronologische volgorde van de dag. Dit album wordt samengesteld door mij. Hierdoor hebben jullie direct een prachtige herinnering aan jullie trouwdag.
Willen jullie graag zelf een trouwalbum samenstellen? Dat kan! Een luxe zelf samengesteld album is al verkrijgbaar vanaf € 325,-. ( 20 pagina’s, 25 x 25cm, linnen kaft met tekst)Hoe ziet het luxe trouwalbum eruit?

Het album is gedrukt op hoogwaardig, dik en professioneel fotopapier. Het kan geleverd worden met een bedrukte fotocover, een linnen kaft of zelfs een leren kaft. De pagina’s zijn in een glanzend of matte uitvoering verkrijgbaar.
Het album kan volledig open worden gelegd zodat foto’s afgedrukt kunnen worden over de gehele breedte van het album. De opmaak van het trouwalbum is heel clean. Een rustige opmaak zonder drukke achtergronden om de foto’s het beste tot hun recht te laten komen.
Het trouwalbum wordt geleverd met een handgemaakte vilten beschermhoes, met grove stiksels afgewerkt een een fraai ingesneden hartje.

trouwalbumfoto_01trouwalbumfoto_04trouwalbumfoto_05trouwalbumfoto_06


Opties

Voor de ouders/grootouders of andere gasten is er ook een mini-album of een Leporello te bestellen. Voor meer informatie neem contact met ons op!
Zijn jullie trouwfoto’s niet door mij gemaakt maar willen jullie wel zo’n prachtig album? Ik maak jullie trouwalbum al vanaf € 325,-. Informeer bij mij naar de mogelijkheden!

Wil je weten hoe de albumhoes gemaakt wordt en door wie? klik dan hier!