Team Bibifotografie

Bibifotografie bestaat niet alleen uit Brigitte Hielkema, de fotografe. Het team van Bibifotografie bestaat uit meer mensen die allen een unieke bijdrage leveren aan het beste foto/filmmateriaal.

Brigitte Hielkema

Brigitte Hielkema

Fotograaf

"Ik ben Brigitte, 39 jaar, woon in Almere, al heel lang getrouwd met mijn allerliefste Diec, mama van Jack (12 jaar) en in 2010 ben ik officieel begonnen als zelfstandig fotografe. Ik fotografeerde al een tijdje maar besloot er mijn fulltime werk van te maken toen ik zoveel aanvragen kreeg dat het naast mijn werk in loondienst niet meer te combineren viel. Ik kan hier schrijven hoe gaaf ik het vind om te fotograferen en hoe fijn het contact met al mijn klanten is, maar dat snap je denk ik wel. Ik kan je ook vertellen dat ik vaak stiekem huil tijdens een ceremonie als de bruid met haar papa binnen komt lopen omdat het me nog steeds emotioneert…dat ik het oh zo grappig vind als bruidskinderen iets doen wat helemaal verkeerd is zoals weglopen met de rozenblaadjes of in hun neus peuteren. Ik kan je vertellen dat ik stiekem alle stukken taart wil opeten tijdens de receptie omdat bruidstaarten nu eenmaal TE lekker zijn, dat ik het altijd onwijs jammer vind om ’s avonds bij een trouwfeest naar te huis te moeten gaan omdat ik me altijd een van de gasten voel?

Tja, ik ben dol op wat ik doe, trots op mijn bedrijf, trots op de mensen met wie ik samenwerk en nog het meeste trots op alle klanten die mij hun vertrouwen hebben gegeven!”

Videograaf Theo

Theo

Videograaf

Ik ben Theo, 32 jaar en woon met veel plezier in Dronten samen met Laura en mijn twee zoontjes. 5 jaar geleden ben ik getrouwd met mijn vrouw Laura 2 keer raden wie bij ons de trouwfoto’s maakte; Brigitte! Ik had toen niet durven hopen dat wij ooit zouden samenwerken. De passie die Brigitte heeft voor fotografie heb ik voor video. Ik kan uren kletsen over ISO-waardes, diafragma en sluitertijd. In die zin lijken video en foto erg veel op elkaar. Inmiddels hebben we meerdere bruiloften samen vast mogen leggen en zijn we totaal op elkaar afgestemd. Samen met Esther en Minske zijn we een (h)echt team geworden die naar perfectie streeft.

Voor mij is videografie een echte uitlaatklep, ik kan er alles in kwijt. In de montage komt bij mij alles samen, de beelden, een mooie intro en de perfecte muziek moeten bij elkaar de sfeer van de dag weergeven. Als videograaf mag ik de mooiste dag van iemands leven vastleggen en maak ik de prachtigste momenten mee. Daarom voelt elke bruiloft voor mij weer bijzonder. Uiteindelijk doe je het voor de reacties van de bruidsparen, de dankbaarheid en de blije gezichten maken dit een top baan!

Esther assistent

Esther

Assistent

Ik ben Esther, 37 jaar en woon in Almere met mijn man Thijs en 2 katten Pixie en Snoes. Wij waren een van de eerste bruidsparen van Bibifotografie en sinds september 2013 ben ik assistente van Brigitte. Ja, en wat doet nu een assistent behalve het dragen van zware tassen. Nou, een heleboel praktische dingen zoals het zorgen dat Brigitte op tijd op de goede locatie is, het paraat hebben van nieuwe kaarten, het assisteren met licht tijdens een shoot, dit alles zodat Brigitte haar werk optimaal kan doen en geen enkel belangrijk moment van jullie dag mist. Een tweede paar handen en ogen om zo maar te zeggen. Ik ben erg blij om met Brigitte te mogen samenwerken en ik vind het een voorrecht om al die prachtige bruiloften mee te mogen maken!